top of page
Είπαν για εμάς

Είπαν για εμάς

Professional Man

Σπανός Μάριος,
Δημόσιος Υπάλληλος

 Έκανα άπειρες επισκέψεις για πάνω από 6 χρόνια σε δερματολόγους, ορθοπεδικούς και ρευματολόγους, λόγω εμφάνισης ανεξήγητων και αφόρητων πόνων σε όλο μου το σώμα, αλλά και λόγω της εμφάνισης ψωρίασης μετά από λίγο καιρό.

Έκανα κάθε είδους θεραπεία με δυνατά φάρμακα, κορτιζόνη και φυσικά με πολλές παρενέργειες. Παρόλα αυτά στην παραμικρή καθημερινή δυσκολία και με την παραμικρή πίεση στη δουλειά μου, ερχόμουν αντιμέτωπος με τον πόνο, την καθήλωση και την αποκρουστική εικόνα ενός δέρματος που σε όλη την επιφάνεια του σώματος αποτυπώνονταν πληγές. 
Σε μια επίσκεψή μου σε έναν γιατρό όταν του εξέφρασα την ερώτηση "γιατί σε εμένα όλα αυτά;" με έκδηλη τη δυσφορία μου,

με ρώτησε "γιατί άραγε συμβαίνουν σε εσένα όλα αυτά; μήπως θέλει να σου πει το σώμα σου κάτι;"

Έμεινα για λίγο αποσβολωμένος και τον ρώτησα τι εννοεί. Μου εξήγησε για την σωματοποίηση και μου είπε ότι αυτό που μου συμβαίνει είναι ψυχοσωματικό δίνοντας μου την κάρτα ενός ειδικού σε θέματα ψυχοσωματικής θεραπείας του κ. Κόκκινου.

Από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση μαζί του ένιωσα την ασφάλεια, την κατανόηση και την αποδοχή που χρειαζόμουν.
Κάθε συνάντηση μαζί του είχε πολύ ταρακούνημα αλλά και απαντήσεις

στα κάθε λογής "γιατί" μου. 

Σήμερα πλέον μετά από έναν χρόνο έχω επιστρέψει στη ζωή, δεν έχω εξάρσεις στην ψωρίαση, δεν πονάω πια, δεν χρειάζομαι φάρμακα. Έχω κάνει αρκετά βήματα, έχω κατανοήσει τους μηχανισμούς που χρησιμοποιεί ο εγκέφαλος και το σώμα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω να είμαι για πολλά χρόνια υγιής με τη γνώση που απέκτησα.


 

121644428_957837384622254_43440367236442

Παπαλέων Ευαγγελία,

Dream Coach

Είμαι 34 ετών.

Στα 21 μου χρόνια διαγνώστηκα με ρευματοειδή αρθρίτιδα 
και ερυθυματώδη λύκο. 

Μετά από πολλά χρόνια και πολλές θεραπείες ήρθε στη ζωή μου ο Χρήστος. Με πολύ κατανόηση και αποδοχή

μέσα σε λίγες συνεδρίες

καταφέραμε να απαλλαγώ οριστικά

από τα αυτοάνοσα.

Μετά Χρήστου, έμαθα να αγαπώ εμένα

και να ακούω το σώμα μου,

γιατί εκείνο ξέρει!
Σε ευχαριστώ Χρήστο για τη δεύτερη ζωή που μου χάρισες!

Serious Man

Αθανασίου Αθανάσιος,

Συνταξιούχος Στρατιωτικός

Πριν από 5 χρόνια διαγνώστηκα με μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια που ποτέ

δεν είχα ακούσει ως τότε το όνομά της.  

Σαρκοείδωση!

Πρόκειται για μια "αόρατη" ασθένεια. Φαινόμουν δυνατός και υγιής εξωτερικά αλλά μέσα μου υπήρχε μια συνεχής μάχη με πόνο ή κόπωση ή και τα δύο μαζί.

Παραδομένος στα συμπτώματα δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Η μία θεραπεία ήταν πιο δυνατή από την άλλη, αλλά η βελτίωση ελάχιστη και με μικρή διάρκεια.

Άρχισα να διαβάζω ιατρικές μελέτες, έψαξα ομάδες συνασθενών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό στο οποίο όλοι συμφωνούσαν ήταν το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθείς τη θεραπεία που σου προτείνει ο γιατρός σου. Μέσα στις πολλές αναρτήσεις στάθηκα σε μία ενός Γερμανού που μίλαγε για το ψυχοσωματικό υπόβαθρο της νόσου. Ρώτησα τον γιατρό μου και μου επιβεβαίωσε την πληροφορία. 
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα "τυχαία;"

στον κ. Κόκκινο. Η πρώτη μας συνάντηση κράτησε 3 ώρες και ήταν ότι πιο συναρπαστικό και αποκαλυπτικό μου είχε συμβεί. Με επιστημονικό τρόπο, αλλά  και με αμεσότητα και ενσυναίσθηση άρχισε να ξετυλίγεται μετά από λίγο καιρό ο μηχανισμός της ασθένειας. Χρειάστηκε αρκετή υπομονή από την πλευρά του και σιγά σιγά άρχισα να αποκτώ την απαραίτητη αυτογνωσία. Σήμερα μπορώ και κάνω τα περισσότερα από τα πράγματα που αγαπώ και είχα στερηθεί τα τελευταία χρόνια.
 

122438213_966770090472139_76416080772132

Βέττα Γιούλη,

Ιδιωτική Υπάλληλος

Πριν από 15 χρόνια διαγνώστηκα με ρευματοειδή αρθρίτιδα, ενώ μέχρι τότε δεν είχα πάρει ούτε ασπιρίνη.

Έπαθα ένα μεγάλο σοκ όταν έμαθα ότι πρόκειται για μία ασθένεια που θα την έχω για πάντα στη ζωή μου!

Έμαθα ότι  θα πρέπει να κάνω συνεχώς θεραπεία για να βρίσκεται η ασθένεια σε ύφεση και ότι θα έχω εξάρσεις, πολλούς πόνους, θα παίρνω κορτιζόνη και θα πρέπει να ζω με αυτή.

Οι πόνοι στις αρθρώσεις μου ήταν αφόρητοι και παρόλα αυτά έπρεπε να συνεχίσω τη ζωή μου και να δουλεύω.

Η ζωή μου ξαφνικά άλλαξε προς το χειρότερο! Μέσα στην ατυχία μου όμως, ήμουνα πολύ τυχερή και αυτό το κατάλαβα πολύ αργότερα.

Εντελώς συμπτωματικά γνώρισα το Χρήστο, ο οποίος με έκανε να καταλάβω γιατί παρουσίασα αυτό το αυτοάνοσο.

Μέχρι τότε δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι κάτι έφταιγε και δημιουργήθηκε αυτό το αυτοάνοσο σε εμένα.

Ο Χρήστος με βοήθησε να καταλάβω για ποιο λόγο και πώς λειτούργησε το σώμα μου τότε.
Άλλαξα σκέψεις, συμπεριφορά και τρόπο ζωής. Κινητοποιήθηκα! με αποτέλεσμα η ζωή μου σήμερα να έχει καλυτερεύσει.  Άρχισα να κάνω πράγματα που δεν έκανα μέχρι τότε και που με είχαν οδηγήσει σε αυτό το τέλμα. Τώρα πια δεν παίρνω φάρμακα και είμαι πάρα πολύ καλά. Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει. Κανένας δεν μου είχε πει  ότι θα μπορούσα να απαλλαγώ από τη ρευματοειδή αθρίτιδα.  Από τότε που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο έγινα πιο πλούσια.

Smiling Elderly Woman

Nανούκα Κατερίνα,

Υπάλληλος Τραπέζης

Υπέφερα από ρευματοειδή αρθρίτιδα από τα 32 μου. Τώρα πια η ζωή µου συνεχίζεται κανονικά, χωρίς προβλήματα, χωρίς πόνους, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!!! Νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο µου ο  κ. Κόκκινος  που µε την καθοδήγησή του και  τις γνώσεις του, µε βοήθησε να ανταπεξέλθω σε όλους τους τομείς. Όταν βγαίνεις νικητής έχοντας αντιμετωπίσει τεράστιες δυσκολίες προηγουμένως, έχεις την ανάγκη να το μοιραστείς και να ευχαριστήσεις δημόσια τους ανθρώπους που σε βοήθησαν!!

Man%20with%20Beard_edited.jpg

Αθανασιάδης Νικόλας,

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 Συζητώντας βρήκα τη δύναμη να αποδεχτώ το πρόβλημά µου αρχικά και εν συνεχεία να βρω τον τρόπο να το προσεγγίσω και να το θεραπεύσω. Τα τελευταία 2 χρόνια, μετά από 6 χρόνια καθήλωσης μπορώ και στέκομαι πλέον στα πόδια µου.

Κατάλαβα ότι τα συμπτώματα που με ταλαιπωρούσαν καθημερινά και περιόριζαν την κάθε μου δραστηριότητα δεν ήταν τίποτα άλλο από τα μηνύματα που έδινε το σώμα μου και δεν τα άκουγα. Σήμερα μπορώ να αντιλαμβάνομαι κάθε στιγμή τα μηνύματά του και είμαι σε επαφή με τις ανάγκες μου και τα συναισθήματά μου. Άλλαξα τη ζωή μου και την κατευθύνω εκεί που έχει απόλυτη συμβατότητα με την εσωτερική μου φωνή και δύναμη.
 

Πανουσάκη Νάσια,

Social media expert

Από τα 15 µου χρόνια ζω µε αυτό το θηρίο µέσα µου, που ονομάζεται ελκώδης κολίτιδα. Είµαι 33 χρόνων και όλα αυτά τα χρόνια βίωνα καθημερινά να εξαντλείται η τελευταία σταγόνα της αντοχής μου, το τελευταίο ίχνος της δύναµής μου. Τα µάτια µένουν άδεια, η σάρκα αδυνατίζει από τον πόνο, η καρδιά παλεύει, το όνειρο σβήνει  και µόνο µια ελπίδα πάντα τρεµοπαίζει ... ότι κι αυτή τη φορά θα περάσει. Εδώ και 3 χρόνια κάνω σχέδια γάµου µε τον καλό µου, έχω µια αξιοπρεπή και απαιτητική δουλειά, µαθαίνω τα δικαιώµατά µου, θα πάρω επιτέλους  το πτυχίο µου και παρά τη δύσκολη εμπειρία μου, συνεχίζω τη ζωή μου µε δυναµικότητα και αξιοπρέπεια. Η αυτολύπηση δεν µπορεί να είναι λύση ή τρόπος ζωής, παρά µόνο προσωρινός τρόπος εκτόνωσης. Ευχαριστώ Χρήστο  που αυτά τα χρόνια στάθηκες δίπλα μου με αποδοχή και κατανόηση και μου έδωσες ό,τι χρειαζόμουν για να πατήσω στη δύναμή μου και να ξανακερδίσω

τη ζωή μου.

Love%20is%20Love%20_edited.jpg

Σαμίου Θάνος,

Μηχανολόγος Μηχανικός

Το Α  και το Ω στην όλη διαδικασία είναι η κατανόηση και η στήριξη προς τον ασθενή, γιατί ο κάθένας από εμάς είναι διαφορετικός και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης. Σε αυτόν το χώρο βρήκα αυτό που χρειαζόμουν. Η ποιότητα ζωής μου βελτιώθηκε σημαντικά από το πρώτο διάστημα. Κατανόησα τους μηχανισμούς που χρησιμοποιεί το σώμα για να δείξει τη δυσφορία του, σε όλα όσα νομίζουμε ότι είναι λογικά να κάνουμε!

Ζητήστε βοήθεια από έναν ειδικό και μην αφήνετε τον πόνο και την ασθένεια να σας εμποδίζει να ζείτε την κάθε στιγμή!

Smiling Man

Καλογήρου Αλέξανδρος,

Ελεύθερος επαγγελματίας

 Τα παιδικά μου  χρόνια δεν τα βίωσα κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και δεν ήταν και τα πιο ασφαλή για ένα παιδί.

Στα 17 μου έχασα και τους δύο γονείς μου. Είχα ενοχλήσεις στην κοιλιά μου από το δημοτικό. Δεν είχα αδέρφια και συγγενείς να στηριχτώ και έτσι άφησα το σχολείο και άρχισα να δουλεύω σε ότι έβρισκα.

Οι ενοχλήσεις στο στομάχι αυξάνοταν και το έντερό μου σαν να είχε βαλθεί να με τιμωρεί κάθε φορά που πήγαινα να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω. Πήγα στο νοσοκομείο και μετά από εξετάσεις διαγνώστηκα με αυτοάνοση ατροφική γαστρίτιδα και με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Παρά τις θεραπείες η ταλαιπωρία και ο πόνος δεν υποχωρούσαν. Σε μια επίσκεψη στα επείγοντα 3 χρόνια μετά ένας γαστρεντερολόγος μού σύστησε τον κ. Κόκκινο. Η προσέγγισή του ήταν από την αρχή άκρως ενδιαφέρουσα και κατανοητή. Με τη βοήθειά του ανακάλυψα, εκτός των άλλων, ότι στην περίπτωσή μου όλα ξεκίνησαν από την ανασφάλεια που προήλθε από τη μη μύηση στην αγάπη όταν ήμουν μικρός, από την απουσία των γονιών μου, την αυστηρότητα, την απόρριψη, τις συγκρούσεις μεταξύ τους και την ανασφάλεια που αυτό μου δημιουργούσε. Κατάλαβα στο παρόν κάτω από ποιες συνθήκες ενεργοποιούταν όλα αυτά μέσα από συμπτώματα και πόνο.  Όταν νιώθουμε άλλο συναίσθημα εκτός από αγάπη και χαρά, δηλαδή νιώθουμε συναισθήματα που έχουν σαν βάση τον φόβο, όπως θλίψη, θυμό, ντροπή, μίσος, ενοχή, μνησικακία, ο ερπετοειδής μας εγκέφαλος τίθεται σε συναγερμό. Το «ζώο» που υπάρχει μέσα μας αισθάνεται σαν να διώκεται από ένα λιοντάρι και πρέπει να τραπεί σε φυγή. Το αίμα πρέπει να φύγει από το στομάχι και να πάει στα πόδια για να τρέξει. Με τον συναγερμό, δίνεται εντολή στα επινεφρίδια να παράγουν κορτιζόλη και αδρεναλίνη.

Με τη διαδικασία του συναγερμού απενεργοποιείται το πεπτικό μας σύστημα. Κατανοώντας το μηχανισμό  των ασθενειών μου, έκανα τα απαραίτητα και έχω απαλλαγεί -μέσα σε λίγο σχετικά διάστημα- από τις ενοχλήσεις που είχα.

Προτρέπω τους γονείς να προσφέρουν αγάπη, αποδοχή και ασφάλεια στα παιδιά τους και τον καθένα που διαβάζει αυτό το κείμενο να γνωρίσει τον εαυτό του, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, του σώματος, της ψυχής και της συμπεριφοράς του.

1 βανεσα.jpg

Τοπαλίδου Βανέσα,

Hollistic Wellbeing and

Sports Performance Coach

Χρωστώ μεγάλη ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που μου γνώρισε το Χρήστο Κόκκινο. Όταν πήγα στο γραφείο του το 2011 δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω τι σημαίνει "όρια" μέσα σε μια σχέση για μια υγιή συμπεριφορά. Νόμιζα ότι ήξερα να αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου, αλλά απείχα πολύ από το να κατανοώ τις "ανάγκες" των συναισθημάτων μου και πώς αυτά μεταφράζονταν σε συμπεριφορά και κατά συνέπεια το πώς να σχετίζομαι. Το σώμα ανέκαθεν μου έδινε ανατροφοδότηση με τον δικό του τρόπο: ατυχήματα, ταχυκαρδίες, εξανθήματα κατά καιρούς, λοιμώξεις και κατά συνέπεια αντιβιώσεις και ο κύκλος της εξάρτησης να συνεχίζεται… Αν και όλα αυτά φαίνονταν σχετικά αμελητέα και ίσως αναμενόμενα όλα αυτά σε σχέση με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τα επίπεδα στρες, ένα από τα αμέτρητα πράγματα που έμαθα μέσα από τις συνεδρίες με τον Χρήστο είναι ότι καμία σωματική εκδήλωση δεν είναι τυχαία και μόνο σωματική. Απέκτησα βαθιά κατανόηση για το κάθε συναίσθημα και το φάσμα καθενός από αυτά, τα μηνύματα που μας δίνει το σώμα μας, το πώς συνδέονται τα συναισθήματα και τα σωματικά συμπτώματα με την ανθρώπινη συμπεριφορά, η προέλευση τους και το κυριότερο τι να κάνω, πως να τα αναγνωρίζω με ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μου και πώς να ενεργώ με αυτοαγάπη και αυτοσεβασμό. Αν και η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου είναι κάτι που δουλεύω καθημερινά και ίσως για το υπόλοιπο της ζωής μου, η δουλειά με τον Χρήστο μού δημιούργησε σημεία αναφοράς στην ψυχή μου, στα οποία ανατρέχω κάθε φορά και αντλώ αστείρευτη δύναμη, πίστη και κουράγιο. Κάθε σωματικό σύμπτωμα πλέον το καλωσορίζω σαν αγγελιοφόρο, σαν μήνυμα προστασίας για το τι καλούμαι να παρατηρήσω, τι παραμέλησα σε εμένα και σαν καθρέφτης για τους άλλους τριγύρω μου και συνεπώς προς τα πού μου ζητά το σώμα και η ψυχή να στρέψω την ενέργειά μου.

1516431514189.jpg

Καραούλης Γεώργιος,

Σύμβουλος Ανθρώπινου 
Δυναμικού

Ένας ξεχωριστός επιστήμονας,

που πάνω απ όλα είναι άνθρωπος...

Ευφυής, ανθρωποκεντρικός, πολυπράγμων, πολυμαθής, ευρηματικός, καινοτόμος! Ένας άνθρωπος με ενσυναίσθηση, ειλικρίνεια και ανθρωπισμό!

1576491096950.jpg

Θάνου Λίλιαν,

Office Manager

Γνώρισα τον Χρήστο σε ένα μεταπτυχιακό ψυχολογίας που παρακολούθησα πριν απο περίπου 7 χρόνια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η σεμνότητα του παρά το γεγονός ότι είχε ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία ένα τεράστιο κύκλο σπουδών στους τομείς της υγείας τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ευρεία και βαθιά γνώση, τον οποίο ενδιαφέρει να ανακαλύπτει νέες γνώσεις και με έρευνα και συνέπεια να προχωράει ένα βήμα παραπάνω. Επιπλέον, τον ενδιαφέρει πολύ και η μεταλαμπάδευση της γνώσης και φυσικά η πρακτική εφαρμογή της στην καθημερινότητα των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται. Το τελευταίο διάστημα έχω την χαρά να εκπαιδεύομαι μαζί του στον δρόμο της αυτογνωσίας και της εσωτερικής αλλαγής και ήδη απο τις πρώτες συναντήσεις έχω εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις που εχω αποκομίσει για πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσα αυτονόητα. Ο Χρήστος μπορεί εύκολα να είναι μέντορας, οδηγός, θεραπευτής, δάσκαλος και ταυτόχρονα φίλος! Ένας άνθρωπος τον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς και να τον νοιώθεις δίπλα σου. Τέλος, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην γλυκύτητα της ψυχής του και στην θετικότητα του για την ζωή. Αναμφίβολα ότι κι να αποφασίσει κανείς να «δουλέψει» με τον Χρήστο οδηγό θα βγει κερδισμένος και με νέα οπτική για τον κόσμο και την ζωή. 

1516563854703.jpg

Χρονοπούλου Μαρία,

Εκπαιδευτικός - Σύμβουλος

Γνωρίζω το Χρήστο πάνω από τρεις δεκαετίες! Όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί για μένα πηγή έμπνευσης, αγάπης, θαυμασμού και στήριξης. Είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος που γνωρίζω! Πλούσιος σε συναισθήματα, σε γνώσεις, σε πτυχία, σε δοτικότητα, σε τρόπους στήριξης, σε νέες ιδέες, σε θάρρος, σε δύναμη, σε ικανότητες που τον βοηθούν να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες (προσωπικές και επαγγελματικές) συνθήκες... Είναι ένας άνθρωπος που με στήριξε και με βοήθησε -και συνεχίζει να το κάνει- με το να μου δείχνει τα δυνατά μου σημεία και να με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου, να μην το βάζω κάτω, να συνεχίζω, να εξελίσσομαι. Ο τρόπος που το κάνει είναι αληθινός και αποτελεσματικός γιατί εκκινείται από το δικό του παράδειγμα! Ο ίδιος μετασχηματίζει, ενσωματώνει και κάνει πράξη όσα μαθαίνει, όσα προτείνει, όσα ανακαλύπτει, όσα διδάσκει. Νοιώθω ευγνώμων που γνωρίζω το Χρήστο!

1 ραφ.jpg

Saracini Raffaello,

Founder at HSPgreece

Ο Dr. Χρήστος Κόκκινος είναι ένας άρτια καταρτισμένος επιστήμονας. Οι γνώσεις του είναι πολυδιάστατες και αστείρευτες. Αυτό όμως που τον χαρακτηρίζει είναι η θετική και βοηθητική του στάση. Ο Χρήστος έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο να συνδυάζει την ανθρωπιά με την αποτελεσματικότητα.

1 βουλα.jpg

Φλώρου Βούλα,

Creator of 4D Dream Coaching Method 

I have the privilege to be Dr. Christos Kokkinos’ colleague for more than fifteen years. His constant thirst for learning and evolution and his ability to transform knowledge into practice is admirable. He is an insightful, consistent and tireless person, always open to new ideas. He has a unique empathy and a steady positive attitude in life. He always acts in consistency with his values, willing to offer support. He has very strong analytical & synthetic skills which help him to find the best alternatives in the shortest time. He is enthusiastic, a brilliant coach and mentor, with a holistic approach to self-discovery and inner awakening, Christos inspires with his example! Deeply grateful!

1599688910454.jpg

Παπούτσης Νικόλαος,

Administrative Financial Professional 

I have been knowing

Dr. Christos Kokkinos

for more than 18 years.

First as a Mental Health Counselor

and throughout these years

had the privilege and

honor to work with him as well.

Dr Christos Kokkinos is a man

full of qualities, values and skills.

This might sound cliché but

in Dr. Christos Kokkinos case

it is not: professionalism

meets humanity.

1599749477525.jpg

Γούλας Γεώργιος,

Career Guidance, Outplacement & HR Services

Christos is unique! You will be surprised by his strong and diverse academic background! He has impressive communication, influence and team management skills! I attended the self-awareness seminar he organizes and it was AMAZING! I learned so much both on a personal but also on a professional level. In fact, I decided to continue with private sessions. Christos provides high value services but also cares about his customers in an authentic way! 

1μαριανθη.jpg

Καρατζά Μαριάνθη,

People & Culture Transformation Advocate 

I met Christos more than 15 years ago and during this time I had the opportunity to work closely with his team but also receive health care guidance as a person. Christos is a unique person and a dedicated professional. His knowledge combined with extra-ordinary intelligence and robust experience around Psychosomatic Medicine and holistic approaches to health issues is stunning. He is also a great mentor and inspiring leader. I would recommend him to anyone who wants to deep dive in self-exploration and self-expansion or to lead his/her team to a whole new level of performance.

1530342334006.jpg

Ξηρομερίτης Νικόλαος,

Store Manager 

Έχω την τιμή να γνωρίζω τον Χρήστο πάνω από μια επταετία. Γνωριστήκαμε στο πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου που διοργάνωσε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το σεμινάριο με βοήθησε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου βλέποντας τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε και με στήριξε στην προσωπική μου  αλλά και  στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία όλον αυτόν τον καιρό. Μου δείχνει τα δυνατά και αδύνατα σημεία μου βοηθώντας με να  εξελίσσομαι συνεχώς.

1ισαακ.jpg

Ισαάκ Κατερίνα,

HR Talent Acquisition Specialist

Dr. Kokkinos is an enlighitening mentor having an extensive experience in supporting mental health throughout different approaches depending the needs. We can give him the title of Dr, coach, or mentor but first of all he is an inspirational professionnal who loves reshaping healthy people, from outside to inside. As a client, of him for more than a year, I would strongly recommend him to anyone who believes that it's about time to be a life changer.

“Εξετάζοντας την ασθένεια, αποκτούμε γνώση για την ανατομία και τη φυσιολογία της ασθένειας.

Εξετάζοντας το άτομο με την ασθένεια, αποκτούμε γνώση για τη ζωή.”

Oliver Sacks (1933-2015)

bottom of page